Personell Recruitment : Afgehandeld staat netjes.

Door SchizoDuckie op vrijdag 15 april 2011 15:17 - Reacties (5)
Categorie: -, Views: 3.610

Even een update sinds m'n vorige post, want het wordt wel een lang verhaal zo.

Een dagje na mn rant kreeg ik netjes een e-mailtje van ťťn van de recruiters:
Beste <duckie>,

Excuses voor de verwarring. U heeft inderdaad alleen een account aangemaakt op Tweakers.net. InICT.nl is een verzamelnaam bij ons intern voor verschillende sites databases waar je je CV kan achterlaten. Ik heb uw CV inmiddels laten verwijderen zodat u niet meer benaderd kunt worden.

Nogmaals excuses voor het ongemak, hopelijk ik heb het hiermee op een goede manier kunnen oplossen.

Met vriendelijke groet,

Arthur Houniet
Lead Recruiter
Recruitment Services
Errug netjes afgehandeld van hem persoonlijk, 90% van de recruiters neemt namelijk niet eens de moeite om te reageren op een verzoek om je gegevens weg te halen. (Ja, ik heb het hier over jullie huxley.com )

Verder kreeg ik nog nůg netter een pm 'etje van Daniel van Tweakers zelf met de vraag om suggesties hoe het in de toekomst beter kan en waarom het misgelopen is.

Daar worden we nou blij van :)

Volgende: Personell Recruitment : Shooting fish in a barrel? 04-'11 Personell Recruitment : Shooting fish in a barrel?

Reacties


Door Tweakers user larsiano, vrijdag 15 april 2011 15:42

Dus in plaats van het probleem oplossen en de CV van de getrofen persoon als niet actief instellen zoals de bedoeling was.......het account maar geheel verwijderen? Die mensen moeten nog veel leren! Dit is toch geen oplossing of mis ik iets..

Door Tweakers user sypie, vrijdag 15 april 2011 16:00

Voor veel mensen of bedrijven is een workaround ook een oplossing...Het zijn dan vaak ook geen tweakers.

Door Tweakers user MicGlou, zaterdag 16 april 2011 14:27

larsiano schreef op vrijdag 15 april 2011 @ 15:42:
Dus in plaats van het probleem oplossen en de CV van de getrofen persoon als niet actief instellen zoals de bedoeling was.......het account maar geheel verwijderen? Die mensen moeten nog veel leren! Dit is toch geen oplossing of mis ik iets.
Waar lees jij dat in hemelsnaam? Heerlijk mensen die eigen aannames gelijk omdopen tot waarheid... volgens mij staat er dat zijn CV is verwijderd en niet het account. Ik lees dus dat de gegevens waarop men hem benaderd verwijderd zijn, de persoonlijke info dus, niets over een account. Hij kan toch nog gewoon inloggen op tweakers? Waar de lead recruiter blijkbaar van aangeeft dat de gegevens vandaan komen?

Door Tweakers user SchizoDuckie, zaterdag 16 april 2011 14:32

MicGlou schreef op zaterdag 16 april 2011 @ 14:27:
[...]


Waar lees jij dat in hemelsnaam? Heerlijk mensen die eigen aannames gelijk omdopen tot waarheid... volgens mij staat er dat zijn CV is verwijderd en niet het account. Ik lees dus dat de gegevens waarop men hem benaderd verwijderd zijn, de persoonlijke info dus, niets over een account. Hij kan toch nog gewoon inloggen op tweakers? Waar de lead recruiter blijkbaar van aangeeft dat de gegevens vandaan komen?
inderdaad. ik heb nooit een account gehad op inict.nl, mijn gegevens waren automagisch opgenomen vanuit de tweakers db. ik ben er nog helemaal hoor verder :+

Door Tweakers user Hadron, zondag 17 april 2011 11:47

Misschien een stomme vraag, maar wat moet ik doen als ik in dezelfde situatie zit? Kan ik dat ergens vinden, of zou ik Daniel daarvoor moeten PM'en?

Reageren is niet meer mogelijk